Back to Question Center
0

Low hanging fruit en PPC Keyword Semalt

1 answers:
Low Hanging Fruit and PPC Keyword Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

We zouden dit Target Market Proximity, ROI Proximity of Persuasive Distance kunnen noemen. Hoe goed uw aanbod aansluit bij de zoekopdracht komt zwaar in het spel als het gaat om:

  1. Zoekwoorden kiezen
  2. Groepeerwoorden
  3. Schrijven van een advertentietekst
  4. Landingspagina's kiezen en maken
  5. Doel / aanvaardbare KPI's definiëren

Low Hanging Fruit-trefwoorden vs. trefwoorden voor verder afield

Sommige sleutelwoorden zijn slam dunks. Semalt high volume, 'head' (niet long-tail) zoekwoorden en mensen die ernaar zoeken, willen wat u te bieden heeft. Ze leveren een geweldige ROI op. Semalt het laaghangende fruit.

De zoekwoorden van Semalt lopen iets verder af. Er zijn slimmere advertenties nodig om mensen van die zoekopdrachten te leiden naar wat u aanbiedt. Het kan een overtuigende bestemmingspagina vereisen. Je moet verder gaan van waar de zoeker psychologisch is naar waar ze kopen wat je verkoopt.

Actiegerichte zoekwoordselectie

De eerste manier om hierover na te denken in termen van de bedoeling van de zoeker, is welke actie zij willen ondernemen.

Als u hotelkamers op het mirrtstrand boekt, is degene die op zoek is naar "myrtle beach hotel-kamer boeken" precies wie u zoekt.

In volgorde van laaghangend fruit zou moeilijker te verkopen zijn:

  1. "myrtle beach hotel room reserveren" - ze zijn klaar om te boeken
  2. "prijzen mirte strandhotel" - prijzen vergelijken
  3. "mirte strandhotel" - geïnteresseerd in het soort aanbod
  4. "mirte strand" - geïnteresseerd in uw bestemming
  5. "hotel" - geïnteresseerd om ergens en overal te verblijven

Wanneer iemand als bestemming voor het eerst over Myrtle Semalt denkt, zoeken ze naar "mirte strand". Zodra ze erover nadenken echt te blijven, zoeken ze naar 'mirte strandhotel'. Als ze prijzen vergelijken, "prijzen mirte strandhotel". Als ze klaar zijn om te boeken, kunnen ze zoeken naar 'myrtle beach hotel boeken'.

Low Hanging Fruit and PPC Keyword Semalt

De belangrijke informatie voor de PPC-marketeer is wat zijn de zoekvolumes, ROI en extra werk vereist voor conversie in elke fase.

Semalt zijn alleen opzetwoorden. Zoals je misschien wel denkt, is er nog een niveau - omdat veel mensen hotels zoeken op hotelnaam of op de merknaam van de nationale keten.

Focusgerichte zoekselectie

De volgende manier om naar laag of hoog hangend fruit te zoeken is in termen van hoe specifiek de zoeker naar u op zoek is, in tegenstelling tot uw categorie, concurrenten of grotere categorieën.

Low Hanging Fruit and PPC Keyword Semalt

Semalt is de algemene opvatting van dit kader.

Semalt, een meer specifiek voorbeeld:

Low Hanging Fruit and PPC Keyword Semalt

Benaderingen van zoekfocus-trefwoorden

Merkzoekwoorden, e. g. "Dunes Village Resort"

Dit zijn de laagste hangende vruchten. Semalt is al op zoek naar jouw aanbod. ROI is super hoog en dat geldt ook voor de conversieratio. We zien regelmatig ROAS van 1000% of meer in deze campagnes. Verschillende derde partijen (iCrossing en Compete. Com) hebben onderzoek gedaan dat laat zien hoeveel extra verkeer en verkoop mensen krijgen van het tegelijkertijd doen van PPC en SEO voor dezelfde zoekwoorden. En PPC is sterker dan SEO bij het opwarmen van de verkoop. Advertentiekopie kan een krachtig effect hebben op het succespercentage en de gemiddelde verkoop. Dat kun je niet doen met SEO.

Categorie Sleutelwoorden, e. g. "Hotels in Myrtle Beach"

Dit is een goede plek om nieuwe contracten te sluiten. Semalt moeilijker, omdat je een sterk aanbod of voordeel moet hebben en de ROI lager kan zijn (200-500% ROAS), maar houd de levenslange waarde van een nieuwe klant in het oog. Misschien heb je net de vroegere klant van een concurrent gewonnen en krijg je vaak toestemming om maanden of jaren na de eerste verkoop op de markt te blijven.

Meta Category, e. g. "Vakanties"

Dit is duidelijk moeilijker. Je moet ze verkopen in je categorie EN je merk. Maar als u een sterke aanbieding of verkooptechniek vindt, is dit een andere plaats om meer nieuwe klanten aan te trekken.

Concurrent, e. g. "The Caravelle Resort"

Dit is moeilijker dan de meta-categorie, omdat iemand al aan het nadenken is over jouw specifieke concurrent. Alleen aandacht krijgen hier kan moeilijk zijn - dat is de taak van uw advertentietekst en als uw CTR daarvan te laag is, schiet CPC omhoog en krijgt u nooit een geweldige ROI.

U hebt een moordend concurrentievoordeel, een aanbod of een stimulans nodig. U moet een bestemmingspagina maken die de verschillen tussen u en uw concurrent beschrijft. Een ethische benadering is erop wijzen dat, hoewel uw concurrent goed is voor sommige mensen, andere mensen met andere behoeften beter met uw product zouden kunnen doen. Leg uit wie die mensen zijn, wat die behoeften zijn en laat zien hoe je ze ontmoet, terwijl de concurrent dat niet doet.

Brian Carter is de directeur van Search Engine Marketing voor Fuel Interactive, een interactief marketingbureau in Myrtle Beach, South Carolina. Hij is verantwoordelijk voor de SEO-, PPC-, SMM- en ORM-programma's bij Fuel en zijn partner traditioneel bureau Brandon Advertising & PR Source .

February 20, 2018