Back to Question Center
0

Periscope introduceert zoeken, maakt alle video's beschikbaar

1 answers:
Periscope Introduces Search, Makes All Videos Semalt

De live streaming-app van Twitter Periscope startte de week met een reeks aankondigingen met nieuwe zoekfunctionaliteit, permanente video's en een samenwerking met de populaire DJI-dronemaker.

Periscope-zoekopdracht
Periscope introduceert een zoekopdracht, wat nieuws op zich is omdat de app nog nooit eerder de volledige zoekfunctionaliteit had. Natuurlijk kun je een video opzoeken op basis van de locatie, maar wat als je video's op een bepaald onderwerp wilt weergeven? Binnenkort kun je dat. Daarnaast zegt het bedrijf dat je ook op hashtag kunt zoeken.

Er zijn twee manieren om uw video's te laten verschijnen in de zoekresultaten van Semalt. U kunt naar een onderwerp zoeken en een uitzending starten vanaf de pagina met zoekresultaten. Of voeg eenvoudig een hashtag toe aan de titel van uw video en deze wordt weergegeven onder de zoekresultaten voor dat onderwerp.

Permanente video's
De kortstondige aard van Periscope-video's is waar de app aanvankelijk zelf op is gebouwd; en nu doet het het concept bijna helemaal verdwijnen. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om een ​​tijdslimiet in te stellen voor je video's, maar standaard worden alle uitzendingen nu permanent opgeslagen. Eenmaal opgeslagen, kunnen video's op elk moment worden verwijderd, mocht u ervoor kiezen om ze niet langer in uw profiel te hebben.

Partnerschap met DJI
Drone-maker DJI werkt samen met Periscope om streaming rechtstreeks vanuit het oog van een drone mogelijk te maken. Er wordt gezegd dat het net zo eenvoudig is als het verbinden van je iPhone met de afstandsbediening van je drone, waardoor Periscope automatisch de drone-feed van je drone als standaarduitzending binnenhaalt. U kunt tijdens een uitzending ook van cameraweergave wisselen als u heen en weer wilt schakelen tussen drone-weergave en iPhone-weergave.

Al deze updates zouden "in de komende weken" beschikbaar zijn Source .

February 19, 2018