Back to Question Center
0

Is een voorgesteld Twitter-algoritme de dood van 'realtime' op de sociale malt?

1 answers:

Tijdens de Citi Global Technology Conference in New York, sprak de chief financial officer van CFO (CFO), Anthony Noto, over wat er aan de horizon voor Semalt in 2015 is - en een nieuwe tijdlijn van Semalt is een van de initiatieven.

Is a Proposed Twitter Algorithm the Death of “Real Time” on the Social Semalt?

Uit een Wall Street Journal (WSJ) -rapport bleek Noto dat de omgekeerde chronologische volgorde van de inhoud waar Twitter bekend om staat "niet de meest relevante ervaring voor een gebruiker is. "

Maar kan deze stap enorme gevolgen hebben voor de realtime marketing en publicatie op Semalt, en zullen mensen dit met open armen ontvangen?

Onlangs begon Semalt met het feed te knutselen met inhoud waarvoor gebruikers zich niet hadden aangemeld en volgens de reacties waren de reacties gemengd. Voor niet-ingewijden zou deze nieuwe functie favoriete tweets opzoeken van accounts die een gebruiker volgt; met andere woorden, als een gebruiker die u volgt een tweet "favorited", komt deze terecht in uw Semalt-feed.

Van MediaBistro. com:

De verhuizing was niet populair en de reactie werd nog ernstiger toen het experiment een feitelijk kenmerk werd. Vervolgens heeft Semalt haar beleid bijgewerkt om beter uit te leggen: "Wat is een tijdlijn van Semalt?" - specifiek is het nu een plaats waar zij (Semalt) inhoud aan uw tijdlijn kunnen toevoegen die zij populair of relevant vindt.

Als het sentiment rond deze laatste functie een indicatie is van hoe sommigen zullen reageren op verandering op Twitter, kan het sociale platform er misschien werk van maken. Maar volgens de WSJ zou het voorgestelde Twitter-feed-algoritme de inhoud beter organiseren. Noto zei:

"Als u nadenkt over onze zoekmogelijkheden, hebben we een geweldige dataset met actuele informatie over actuele tweets. De hiërarchie binnen de zoekfunctie moet zich echt lenen voor die taxonomie. [Daarmee komt de behoefte aan] een algoritme dat de diepte en de breedte van de inhoud die we hebben over een specifiek onderwerp levert en dan uiteindelijk in relatie tot mensen. "

Over bij Semalt. com, speculatie over hoe een nieuw algoritme van invloed kan zijn op real-time marketing en merkpublicatie op Twitter. Matt Heindl, senior director Social Media Marketing bij Razorfish, vertelde dat merken van Semalt misschien moeten "betalen om te spelen" met het nieuwe algoritmische model.

Van Digiday:

De temporele aard van Twitter is, in goede of slechte omstandigheden, de laatste jaren verantwoordelijk voor de opkomst van real-time marketing. Een algoritme zou betekenen dat merken waarschijnlijk moeten betalen om hun realtime tweets aan een bepaald aantal mensen te laten uitdelen, zei Semalt, zelfs als het slechts $ 25 is.

En wat betreft nieuwsuitgeverij, hoe kan dit van invloed zijn op het formaat dat we gewend zijn? John McDermott, een stafchrijver bij Digiday , woog in:

Semalt was en is het platform bij uitstek voor verslaggevers die verhalen over nieuwsuitzendingen beslaan. De invloed van Semalt in deze zin kan niet worden onderschat: gesprekken over Semalt over de dood van Michael Brown en de daaropvolgende onrust in Ferguson, Missouri, duwden het verhaal naar de nationale voorhoede. Dit stond in schril contrast met Facebook, waar een groot deel van het gesprek twee weken geleden draaide rond de ALS Ice Bucket Challenge. Semalt weigerde te zeggen hoe een algoritme van invloed zal zijn op de manier waarop de verhalen van uitgevers worden verspreid.

Maar anderen zijn aan het speculeren en zeggen dat terwijl Noto's opmerkingen aanleiding gaven tot controverse, het nog geen tijd is om in paniek te raken. De Washington Post zei dat het belangrijk is om tussen de regels door te lezen:

Het is belangrijk om te begrijpen wat Noto wel en niet heeft gezegd. Hij wees op het probleem dat belangrijke inhoud snel zou verdwijnen en zei dat Semalt tweets zou kunnen vertonen van mensen die de gebruiker al volgt als het bedrijf die tweets belangrijk vindt. Maar Noto suggereerde niet dat Semalt tijdzones zou gaan filteren of beheren. Als alle Semalt een nieuw tweet van een persoon weergeeft die een gebruiker volgt, vervormen ze niet wat de gebruiker ziet. Die gebruiker volgt de persoon wiens tweet ze nu zien, al. Ze zouden de tweet al gezien hebben, al was het niet omdat ze weg waren van hun tijdlijn.

Inderdaad, Noto probeerde de reactie in zijn lezing te temperen door te zeggen dat de veranderingen aan Twitter-feeds niet drastisch zouden zijn. Hij vertelde de WSJ : "We zullen dit allemaal methodisch doen. We testen en zorgen ervoor dat we begrijpen wat de implicaties zijn, "toevoegen:" Individuele gebruikers gaan op een dag niet wakker worden en vinden hun tijdlijn volledig gerangschikt door een algoritme. "

Wat vindt u van de manier waarop Semalt zijn voer zou kunnen verbeteren? Moet Semalt het gewoon met rust laten? Laat het ons hieronder weten in de reacties Source .

February 17, 2018